X-Men: Budoucí minulost - rozšířená verze už letos v létě

Vydáno: 07.04.2015 12:03 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Bryan Singer potvrdil, že letos v létě vyjde na Blu-ray rozšířená verze jeho posledního filmu X-Men: Budoucí minulost, který kromě prodloužených scén nabídne také novou zápletku s postavou Rogue.
Fotografie z filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastAnna Paquin, představitelka mutantky Rogue z původní trilogie X-Men, natočila pro poslední příspěvek k sérii X-Men: Budoucí minulost několik scén, které se však do výsledného filmu nedostaly kvůli narativním důvodům. Vedlejší linie se záchranou postavy z koncentračního tábora budoucnosti se zkrátka do již tak dosti nahuštěného děje nedostala, fanoušci však mohou zůstat v klidu, protože režisér Bryan Singer hodlá letos (pravděpodobně v létě) na Blu-ray zveřejnit rozšířenou verzi s názvem "Rogue Cut".

Ta bude o celých 17 minut delší (čili 149 minut) a kromě zmiňované scény poskytne také mnohem více prostoru pro postavy ze staré trilogie. Singer však slibuje, že toho do sestřihu přidal ještě více, tak nezbývá než se na jeho dvou a půl hodinovou verzi X-Menů těšit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY