Autor Hry o trůny plánuje nový seriál pro HBO

Vydáno: 06.04.2015 14:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Místo toho, aby George R. R. Martin dopisoval poslední knihu ze série Píseň ledu a ohně, spojil své jméno s novým seriálem pro HBO, který jednou nohou stojí v žánru sci-fi.
Fotografie z filmu Hra o trůny / Game of ThronesGeorge R. R. Martin, autor úspěšné knižní série Píseň ledu a ohně, podle níž se v současnosti chystá již pátá série populární Hry o trůny, se upsal k dalšímu seriálu pro stanici HBO. Podle serveru The Hollywood Reporter bude spolu se scenáristou Michaelem Cassuttem (seriál Z Nation) vyvíjet nový seriál s názvem Captain Cosmos - nepůjde však o jeho hlavní závazek, se Hrou o trůny má samozřejmě stále mnoho práce. Námět nového počinu by však nemohl být rozdílnější od propracovaného fantasy světa s velkým počtem postav.

Seriál se totiž bude soustředit na mladého spisovatele sci-fi z roku 1949, čili stojícího při zrodu věku televize, který tráví svůj čas psaním příběhů, jež by se nikdo neodvážil psát. To je ale zatím vše, co o tomto nadějně vypadajícím projektu víme. Pátá série Hry o trůny bude mít mezitím premiéru už za týden, 12. dubna.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY