Hugh Jackman končí s rolí Wolverinea

Vydáno: 29.03.2015 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Australský herec Hugh Jackman, který si postavu nesmrtelného Wolverinea zahrál již v sedmi filmech série X-Men, oznámil, že ho v jeho nejslavnější roli uvidíme už jenom v jednom filmu. Kterém?
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineI když Hugh Jackman nedávno prohlašoval, že chce postavu Wolverinea hrát "až do konce života", něco ho nejspíš přimělo změnit názor. Dnes na svém instagramovém profilu totiž zveřejnil fotografii svých rukou, na jedné má adamantiové drápy a na druhé ne, s popiskem "Wolverine...One Last Time". Znamená to tedy, že se svou nejznámější rolí nadobro končí? Zřejmě ano - na internetu se však rozvířila diskuze ohledně toho, jaký by měl skutečně být jeho poslední film, v němž se jako nesmrtelný Wolverine objeví.

Nejpravděpodobnější variantou je samozřejmě plánované pokračování Wolverinea (máme mu říkat druhý, nebo třetí díl?) Jamese Mangolda, které má datum premiéry stanoveno na 3. března 2017. Nabízí se však i možná cameo role v X-Men: Apocalypse, ale pochybujeme, že by se Jackman chtěl s postavou rozloučit zrovna malinkou vedlejší roli v týmovce. Vše každopádně nasvědčuje tomu, že Wolverine svou osmou štací nadobro skončí a přenechá štafetu možným následovníkům. Je však možné, aby ho někdy v budoucnu ztvárnil někdo jiný?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nemyslím si, že by ho hral niekto iný, podľa m... (Anonym, 29.03.2015 11:59) Reagovat

    Nemyslím si, že by ho hral niekto iný, podľa mňa Wolverine tým končí.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY