Zemřete násilnou smrtí u nového traileru Insidious 3

Vydáno: 18.03.2015 10:03 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Třetí díl hororové série Insidious bude prequelem prvního dílu, v němž se dozvíme více o paralelní dimenzi, ve které dokáží žít mrtví. Nový trailer používá osvědčené žánrové finty a vylekat se mu celkem daří.
Po úspěchu prvních dvou dílů se z nenápadného nízkorozpočtového hororu Insidious rázem stále filmová série, u níž nás další a další pokračování neminou - už v červnu totiž dorazí do kin prequel jedničky, v němž se dozvíme origin příběh jedné z vedlejších postav a více o paralelních dimenzích, v nichž přebývají mrtví. Režijní virtuozitu Jamese Wana však tentokrát očekávat nemůžeme, protože v pořadí třetí díl je debutem scenáristy a herce Leigha Whannella, jenž napsal předchozí díly. 

Alespoň dle nového traileru lze říci, že zdatně okoukal některé hororové postupy a dokáže v některých momentech solidně vylekat. Za ty tři minuty se však nestane nic nepředvídatelného či vybočujícího, co by horor odlišilo od řady rychlokvašných nízkorozpočtových žánrovek na objednávku studia Blumhouse, které se na podobné typy počinů (tzn. extrémně levných, tudíž extrémně výdělečných) soustředí. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer filmu Insidious 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY