Den nezávislosti 2: známe obsazení sci-fi pokračování

Vydáno: 04.03.2015 10:00 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

Hit devadesátých let, invazijní sci-fi blockbuster Den nezávislosti, čekal na své pokračování rovných dvacet let - to dorazí do kin v létě příštího roku. Kdo si v něm zahraje?
Liam Hemsworth ve filmu Hunger Games: Síla vzdoru 1. část / The Hunger Games: Mockingjay - Part 1Na to, že má Den nezávislosti 2 naplánovanou premiéru na 30. června 2016, o něm kromě navrátivšího režiséra Rolanda Emmericha nevíme nic. To se nyní mění, protože bylo oznámeno, kdo si zahraje v pokračování jednoho z největších hollywoodských hitů devadesátých let. V hlavní roli se trochu překvapivě objeví relativní nováček Jessie Usher zatím známý jen z malé role ve fotbalovém dramatu Na vítězné vlně a několika seriálů - ve filmu by si měl zahrát syna postavy Willa Smithe z prvního dílu. Ta se ale do pokračování nevrátí, protože herec nabídku odmítl.

Kdo si však svou roli zopakuje, jsou Jeff Goldblum jako vědec David Levinson a Bill Pullman jako prezident Thomas J. Whitmore, jenž před dvaceti lety nasedl do stíhačky bojovat proti mimozemšťanům. S ním se váže také nový přírůstek do obsazení Liam Hemsworth, který si zahraje jeho zetě. Ženské role zatím zůstávají utajeny, ale vzhledem k blížící se premiéře se jich snad dočkáme co nejdříve. O příběhu se také nic neví, nicméně se spekuluje o tom, že by se měli mimozemšťané vrátit pro pomstu, a to hned několik týdnů po porážce z prvního dílu - na Zemi nicméně mezitím uběhne dvacet let.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY