Lovec bez Sněhurky aneb kdo hraje v pokračování?

Vydáno: 25.02.2015 10:45 - | foto: Bontonfilm

Už delší dobu víme, že se dočkáme pokračování akční verze pohádky Sněhurka a lovec. Ovšem kvůli zmatkům a nevěře nastal s obsazením značný problém. Už víme, že režie se ujal Cedric Nicolas-Troyan. Kdo si ve filmu zahraje?
Jessica Chastain ve filmu Strom života / The Tree of LifeKdyž Kristen Stewart (StmíváníCamp X-Ray) podepsala v roce 2011 smlouvu na celosvětově známou pohádku s prvky akčního filmu, netušila, že jí obrátí život naruby. Na natáčení se až moc důvěrně seznámila s režisérem Rupertem Sandersem a za chvíli byl poprask na světě a její letitý vztah s Robertem Pattinsonem (StmíváníHarry Potter a Ohnivý pohár) ten tam, stejně tak Sandersovo manželství s herečkou Liberty Ross (W.E), která hrála Sněhurce Kristen matku. Tomu se říká hřát si hada na prsou.

Každopádně po bulvární chvilce přejdeme k tématu článku. Po tomhle poprasku bylo ohlášeno, že pokud bude pokračování Sněhurky a lovce, rozhodně už spolu podvodníci Kristen a Rupert pracovat nebudou, ani nechtěli. A místo rozhodování se koho si nechat, se problém vyřešil jednoduše. Režisér se dá změnit vždycky a příběh se může odehrávat v době, kdy ještě Sněhurka žila ve vězení a nebyla důležitá. A je to. Na filmu se tak nepodílí ani bývalý režisér s jeho ex-manželkou Liberty, ani hvězda upírské ságy Stmívání.

Na koho se tedy můžeme těšit? Ve filmu se objeví nejméně dvě nám již dobře známé postavy, a to lovec Chris Hemsworth (ThorRivalové), podle jehož postavy film dostal výstižný název The Huntsman. Dílo bude zaměřené celé na něj a uvidíme i flashbacky z lovcova dětství. Vrací se i zlá královna Ravenna v podání Charlize Theron (PrometheusHancock). Nováčky v castu jsou herečka s dvěmi nominacemi na Oscara Jessica Chastain (Černobílý svět30 minut po půlnoci) a britská kráska Emily Blunt (Ďábel nosí PraduČarovný les). Role Chastain není známá, ale Blunt si zahraje zlou sestrou královny Ravenny. Film se na nás bude těšit v kinech v roce 2016.





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY