Steven Spielberg chce natočit nového Indianu Jonese

Vydáno: 21.02.2015 17:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Indiana Jones je dnes již kultovní dobrodružná série, kterou však v budoucnu jistojistě čeká reboot s novým hlavním představitelem. Nyní o jeho natočení projevil zájem samotný její stvořitel Steven Spielberg.
Steven Spielberg při natáčení filmu  / LincolnZhruba před měsícem jsme vás informovali o tom, že by si nového představitele Indiany Jonese mohl zahrát Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět). K (prozatím) nepotvrzené informaci se nyní vyjádřil i samotný strůjce celé zatím čtyřidílné dobrodružné série Steven Spielberg, který v rozhovoru se serverem Deadline zmínil, že by se rád vrátil na režijní stoličku filmové franšízy. Na nějaké odhady o filmu, který v raných fázích příprav vyvíjí studio Disney, je sice brzy, ale zdroje tvrdí, že pokud by byl kvalitní scénář, Spielberg by si rozhodně rád s Prattem natočil pátý díl série. Po Jurském světě (který ale jen produkuje) by se jednalo o jejich další spolupráci.

Režisér má každopádně napilno - ještě letos uvede do kin zatím nepojmenovaný studenoválečný thriller s Tomem Hanksem, poté se chystá na natáčení válečné adaptace knihy Thank You For Your Service a adaptace dětské knihy Roalda Dahla Obr Dobr.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY