Khaleesi na první fotce dobového thrilleru

Vydáno: 10.02.2015 14:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Televizní diváci mají herečku Emilii Clarke spojenou primárně s postavou Khaleesi (či Daenerys Targaryen) z Hry o trůny. Právě to se ale Clarke snaží napravit, a představuje se na první fotce filmu Voice from the Stone.
Plakát filmu  / Voice from the Stone
Vymanit se z okovů filmových fantasy adaptací je věc vskutku zapeklitá. Se střídavými úspěchy a neúspěchy se o to snaží například Daniel Radcliffe (Harry Potter) či Kristen Stewart (Bella ze Stmívání). O to samé se začíná pokoušet i Emilia Clarke. Letos ji tak můžeme očekávat hned ve dvou filmech, a to v Terminátor Genisys a Voice from the Stone, jehož první fotografie právě dorazila.

Film se má odehrávat v 50. letech 20. století v Itálii. Clarke si zahraje ústřední roli zdravotní sestry, která se vydá na rozlehlé panství pečovat o chlapce, jenž oněměl po smrti své matky. Během toho, co se sbližuje jak s chlapcem, tak i jeho otcem, si však začne všímat podivného hlasu vycházejícího z kamenných zdí panství. A jak se zdá, chlapec je zřejmě pod vlivem tohoto omamného hlasu. 

Snímek Voice from the Stone je adaptací italského románu Le Voce Della Pietra autora Silvia Ruffa. Režie se chopí Eric D. Howell , zatímco po boku Emilie Clarke se objeví Marton Csokas (Equalizer) a Caterina Murino (Casino Royale).

První foto si můžete prohlédnout v naší galerii. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • hm (Lojza, 08.09.2015 07:12) Reagovat

    Teda říct o Danielu Redcliffovi, že se snaží vymanit z okovů filmových adaptací fantasy snad může jen někdo, kdo zná jen Harryho Pottera. Redcliff hraje už moc let v divadle, a to sakra dobře. a to ještě zapomínám na Kill Your Darlings.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY