Rychle a zběsile 7: Jason Statham vs rodina v novém traileru

Vydáno: 05.02.2015 10:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém tříminutovém traileru na pokračování úspěšné akční série Rychle a zběsile se Vinu Dieselovi a Paulu Walkerovi tentokrát postaví ten nejnebezpečnější nepřítel - Jason Statham.
I v novém traileru je "rodina" Vina Diesela ohrožena, tak se musí vydat do boje o její záchranu. Na základě zhlédnutého materiálu, který je de facto o dvě minuty prodloužený Super Bowl spot (nechybí stejná výstavba traileru, hudba i akční highlighty), to zatím vypadá, že James Wan ladně nastoupil do rozjetého vlaku série, jenž se díl co díl snaží překonat sama sebe, co se do velkoleposti a absurdnosti týče. Ostatně jak říká Tyrese: "This right here takes crazy to a whole another level."

Vrcholem šestého dílu byla honička s tankem nebo nákladovým letadlem na nejdelší runway světa, tentokrát si tvůrci přichystali boj s doposud nejdrsnějším nepřítelem, který se nebojí jít ihned na věc. Odpálením Torettova domu to jen začíná, rodina se poté vydává na hon nebezpečného zločince přes půli světa, kde opět nebudou chybět nelegální závody (první tři díly), přepadení většího dopravního prostředku (prolog téměř každého dílu) nebo očekávaný osobní souboj (pátý díl). Jak se původně hororový režisér s Rychle a zběsile 7 popasoval, se dozvíme 2. dubna.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #2 filmu Rychle a zběsile 7


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY