Chris Pratt jako nový Indiana Jones?

Vydáno: 27.01.2015 22:27 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Internetem proběhla zajímavá fáma ohledně rebootu dobrodružné série Indiana Jones - a podle ní by si nového představitele slavného archeologa mohl zahrát Chris Pratt, známý z filmů jako Strážci Galaxie nebo Jurský svět.
Harrison Ford ve filmu Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy / Raiders of the Lost ArkPůvodně televizní herec Chris Pratt se spolu s úspěchem marvelovky Strážci Galaxie stal jedním z nejžádanějších herců současnosti, není tedy divu, že jej uvidíme v hlavní roli další franšízy - Jurský svět - nebo třeba v remaku Sedmi statečných, kde se připojí po bok Denzela Washingtona. Svůj tandem rolí v nejočekávanějších hollywoodských blockbusterech by nyní mohl rozšířit i další, tentokrát ikonickou rolí - studio Walt Disney ho údajně chce do hlavní role patého dílu/rebootů série Indiana Jones.

Postava slavného archeologa sice bude vždycky spjata s nezapomenutelným ztvárněním Harrisona Forda, aktualizace slavné značky je dnes však běžným fenoménem, tudíž je přeobsazení jediná logická volba studia (už ve čtvrtém díle se Ford v podstatě s rolí loučil). Studio Disney totiž odkoupením Lucasfilmu v roce 2013 získalo práva také na Indianu Jonese, tudíž nový reboot je jasnou volbou (a další všeobecně známou látkou po Star Wars). Zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno, studio tuto záležitost nijak nekomentovalo a ani se neví, zda bude mít s filmem něco společného Steven Spielberg nebo George Lucas. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Dokázali byste si Pratta v podobné roli představit?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY