Quetin Tarantino rozšiřuje The Hateful Eight o trojici herců

Vydáno: 26.01.2015 18:04 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Tarantino má sice ústřední osmičku svého nadcházejícího filmu již obsazenou, nicméně nějaká ta posila není nikdy na škodu. Seznámit se tak můžeme s dalšími třemi herci, kteří své síly poměří na Divokém západě.
Quentin Tarantino ve filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedO tom, kdo ztvární titulní tým The Hateful Eight, bylo rozhodnuto už před nějakým časem, nicméně pro jistotu připomeňme, že se jedná o mix Tarantinových oblíbenců, se kterými v minulosti (nejednou) spolupracoval, a herců, jež se v jeho filmech doposud neobjevili. Konkrétně se jedná o Samuela L. Jacksona, Kurta Russella, Jennifer Jason Leigh, Waltona Gogginse, Demiána Bichira, Michaela Madsena, Tima Rotha a Bruce Derna.

Film by se měl odehrávat zhruba deset let po americké občanské válce a zaměřit se na různorodou skupinu čítající např. strážce zákona, psance, žoldáka, lovce lidí nebo uprchlíka, kteří se skrývají před sněhovou bouří v dostavníku.

The Hateful Eight se začal natáčet teprve v pátek 23. ledna, ovšem již teď jsou známá jména dalších herců, a to Lee Horsley, Craig Stark a Belinda Owino. Všichni tři zmínění si již vyzkoušeli spolupráci s Tarantinem na jeho posledním filmu Nespoutaný Django, ve kterém se mihli v menších rolích.

Americká premiéra je zatím naplánována na 13. listopadu letošního roku. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY