Kdo natočí a potopí Aquamana?

Vydáno: 24.01.2015 11:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Aquaman je jedním ze snímků, které v příštích letech uvede společnost Warner Bros. jako součást rozsáhlého komiksového univerza DC Comics. A možná už známe jméno režiséra a představitele hlavního záporáka.
Karl Urban ve filmu Kazatel / PriestZačněme potvrzenými informacemi: Aquaman dorazí do kin 27. července 2018 a hlavní roli si v něm zahraje Jason Momoa, který podepsal smlouvu na celkem čtyři filmy. Postava vládce Atlantidy tak získá svůj první sólový projekt v historii poté, co se v menších rolích objeví v týmovkách Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) a The Justice League Part One (2017), následně se představí i ve druhé části, která dorazí v roce 2019. Studio Warner Bros. má s projektem velké plány a slibuje epický blockbuster o objevování nového světa ve stylu Avatara.

Nyní přichází na řadu slibované internetové fámy: hlavního záporáka by si mohl zahrát Karl Urban, známý z rolí ve Star Treku, Dreddovi nebo Pánu prstenů - spekuluje se také o dvou postavách z Aquamanova universa jako Black Manta nebo Ocean Master. Druhá dosud nepotvrzená informace se vyrojila ohledně režiséra snímku, kterým by se mohl stát izraelský režisér Noam Murro. Ten loni natočil pokračování Snyderova antického blockbusteru 300: Vzestup říše, takže je možné, že se díky konexím s režisérem Muže z oceli dostal i k Aquamanovi.

Znovu však upozorňujeme, že žádná z informací zatím nebyla potvrzena, nebo vyvrácena studiem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Potopí? (Luboš, 24.01.2015 14:55) Reagovat

    Tak ten nadpis článku se Vám povedl. Má to pěkný, dvojznačný smysl :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY