Piráti z Karibiku 5: Možná se vrátí Orlando Bloom

Vydáno: 17.12.2014 13:03 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pátý díl Pirátů z Karibiku dorazí do kin až v roce 2017, tudíž je spousta času na internetové fámy - tou nejčerstvější je možná účast Orlanda Blooma, který si v původní trilogii zahrál postavu Williama Turnera.
Orlando Bloom ve filmu Piráti z Karibiku - Na konci světa / Pirates of the Caribbean: At World's EndPřibližně před měsícem jsme vám o pátém dílu série Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales přinesli novinku s názvem "Kdo nahradí Orlanda Blooma?" - to jsme ale ještě netušili, že se o uvažuje o jeho návratu. Posílena aktuální popularitou Hobita by se postava Willa Turnera mohla přeci jen v dalším pirátském dobrodružství vrátit. Orlando Bloom se totiž sešel se studiem a přináší zajímavou informaci, že se neplánuje jen pokračování, zároveň také reboot celé série (něco jako Terminator Genisys?). Ve filmu by se prý měl projednávat vztah s jeho synem (že by již obsazený Brenton Thwaites?).

Kdo viděl závěrečný díl trilogie Na konci světa, tak ví, že se z Willa stal nový Davy Jones, který v podstatě nemůže vstoupit na souš a žije na dne oceánu. Bloom v tom případě zmiňuje, že bychom ho v následujícím filmu (pokud bude obsazen) vůbec nemuseli poznat. Film Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna se sice potýkal s nejhoršími recenzemi, v kinech však utržil více než miliardu. Pokračování je naplánováno na 7. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY