Velká hobití infografika: Prozkoumejte Bitvu pěti armád

Vydáno: 07.12.2014 18:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hobit: Bitva pěti armád je velkým rozloučením se Středozemí a zároveň poslední filmovou událostí letošního roku. Za té příležitosti si nenechte ujít naší novou infografiku, která vás pořádně připraví na závěrečnou bitvu.
Fotografie z filmu Hobit: Bitva pěti armád / The Hobbit: The Battle of the Five ArmiesŠestidílná sága ze Středozemě končí a fanoušci se tak budou moci naposledy rozloučit se svými oblíbenými hrdiny z fantasy světa J. R. R. Tolkiena. A protože se takové velké "sbohem" neděje každý den, rozhodli jsme se pro vás připravit zbrusu novou infografiku mapující celý hobití fenomén. Nejenže si v ní můžete zrekapitulovat dění předchozích dílů Hobit: Neočekávaná cesta a Hobit: Šmakova dračí poušť, ale hlavně se pořádně připravit na závěrečnou Bitvu pěti armád, kde se příběhy všech postav protnou ve finálním rozhodujícím boji o osud Středozemě. A i když víme, že je to vlastně jen začátek mnohem rozsáhlejšího Frodova příběhu, můžeme se alespoň kochat tím, jak Peter Jackson svou prequelovou trilogii propojí se Společenstvem Prstenu.

Hobitovi jsme se v infografice věnovali již před rokem, takže si rozhodně nezapomeňte osvěžit vše důležité před tím, než se vydáte na průzkum té aktuální. V ní najdete nejen popisky důležitých postav a míst v příběhu putování čtrnáctičlenné skupiny k Ereboru, ale také dějovou linii událostí ve Středozemi a časovou osu tolkienovských knih a filmů. Doufáme, že si ji užijete stejně tak, jako nás bavilo ji vytvářet.

(infografiku v plném rozlišení zobrazíte kliknutím na zmenšený obrázek)

Hobit: Bitva pěti armád (infografika)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY