Suicide Squad: Známe kompletní obsazení záporácké týmovky

Vydáno: 03.12.2014 09:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Několik měsíců po Batman v Superman: Dawn of Justice uvidíme v kinech také týmovku složenou ze záporáků univerza DC Comics. Studio Warner Bros. nyní oficiálně ohlásilo šestičlenné obsazení.
Will Smith, Margot Robbie, Tom HardySpekulovalo se o tom již několk měsíců, nyní přichází oficiální potvrzení od jednoho ze zástupců společnosti Warner Bros. Bena Silvermana. Ten tvrdí, že nadcházející Suicide Squad (premiéra 5. srpna 2016) na scénu uvede vícerozměrný tým záporáků a ukáže, "co to znamená být padouchem a co to znamená být hrdinou". Hvězdné obsazení, jehož seznam i se jmény postav najdete níže, kočíruje režisér David Ayer, který po křídly Warnerů napsal scénář k oscarovému Training Day a letos uvedl do kin válečný snímek Železná srdce. Svůj nadcházející film popisuje jako Tucet špinavců se superpadouchy.

Nyní ke slibovanému obsazení - v něm se potvrdily zvěsti okolo herců jako Will Smith, Tom Hardy a Margot Robbie, zároveň byl oficiálně ohlášen i Jared Leto jako nová reinkarnace ikonického Jokera. K těmto čtyřem jménům byly doplněny také další dvě, a to Jai Courtney (Divergence, Terminator: Genisys) a Cara Delevinge (Anna Karenina, Pan). Server Variety také dodává, že studio hledá představitelku postavy šéfky Amandy Waller, která je pro Suicide Squad tím, čím je Nick Fury pro Avengers. Hlavní volba padá překvapivě na Oprah Winfrey, v hledáčku jsou ale také Viola Davis nebo Octavia Spencer. Ve filmu se možná ještě objeví Lex Luthor (Jesse Eisenberg), to však nebylo ještě potvrzeno.

Níže přikládáme seznam členů týmu:

  • Jared Leto – The Joker
  • Will Smith – Deadshot
  • Tom Hardy – Rick Flag
  • Margot Robbie – Harley Quinn
  • Jai Courtney – Boomerang
  • Cara Delevinge – Enchantress


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY