Guillermo del Toro prozradil, o čem bude Pacific Rim 2

Vydáno: 27.11.2014 07:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Guillermo del Toro se v nedávném rozhovoru rozpovídal o pokračování monstrózního sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi. O čem bude druhý díl, který dorazí v roce 2017, a kdo se v něm vrátí?
Fotografie z filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Během rozhovorů ohledně vydání seriálu The Strain na DVD a blu-ray se Guillermo del Toro rozpovídal o sequelu svého největšího filmu, Pacific Rim - Útok na Zemi, který dorazí do kin v dubnu roku 2017. Režisér se do něj pustí ihned po dokončení gotického hororu Crimson Peak, jehož premiéra je naplánována na příští rok - režisér naznačoval, že bychom se mohli podívat více do časoprostorové trhliny, jež byla vytvořena na konci nového dílu a vidět tak spoustu nových monster kaiju, dále chtěl také podrobněji představit i samotný proces driftování. Co prozradil nyní?

"Je to pár let po jedničce. Není to přímé pokračování. Je to o světě, který byl osvobozen od Kaiju, co se stane světu poté - co se stane s technologií Jaegerů, když Kaiju nejsou hrozbou. Je to docela skok." Vzhledem k zdánlivé absenci monster dále dodává: "Dostanete toho hodně, Kaiju jsou velmi odlišní a uvidíte také velmi odlišný typ robotů. Bude to docela odlišné dobrodružství." Co ale nezmínil, je návrat hlavních postav prvního dílu, a to pilotů Raleigha (Charlie Hunnam) a Mako (Rinko Kikuchi). Místo toho by se pokračování mělo zaměřit více na postavy vědců Geiszlera (Charlie Day) a Gottlieba (Burn Gorman).

P. S. Del Toro také dokončil scénář ke komiksové týmovce Justice League Dark, v níž se objeví třeba John Constantine nebo Swamp Thing. V současné době vznik filmu zvažuje studio Warner Bros.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY