Prometheus 2: Ridley Scott uvede na scénu nového Vetřelce

Vydáno: 21.11.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ridley Scott za měsíc uvede do kin svůj biblický velkofilm EXODUS: Bohové a králové a pomalu začíná mluvit o dalších projektech. Mezi nimi je také dvojka Promethea, která slibuje malé překvapení.
Fotografie z filmu Prometheus / PrometheusVetřelčí prequel Prometheus sice nesplnil očekávání většiny diváků a fanoušků, o dvojce se však začalo uvažovat vzápětí po premiéře. Ridley Scott sequel již několikrát potvrdil stejně jako fakt, že právě pracuje na scénáři, který je prý "skvělý". Nyní přichází další aktualizace - v září režisér prohlásil, že ve filmu Prometheus 2 žádného vetřelce neuvidíme, protože samotné univerzum nabízí spoustu zajímavějších věcí k prozkoumání (například domovská planeta Tvůrců), v nejnovějším interview s deníkem The Australian ale potvrdil, že se možná nakonec nejznámějšího xenomorfa ve vesmíru dočkáme.

"Vetřelec je skutečný, proto je pravděpodobně jedno z nejděsivějších monster ve filmové historii. Takže u Promethea 2 se pokusím v třetím aktu znovu představit čerstvější formu vetřelce," prozradil Scott, dále zmínil, že "baby" vetřelec z konce Promethea byl docela blízko tomu, který terorizoval Sigurney Weaver, a slíbil, že jeho nová podoba bude velmi odlišná. Znamená to, že se postava vědkyně Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a hlava androida Davida (Michael Fassbender) setkají s novou formou klasického monstra?

Prometheus 2 má naplánovanou premiéru na 4. března 2016, ale vzhledem ke Scottovým dalším plánům (příští rok bude natáčet sci-fi Marťan), je stihnutí požadovaného termínu téměř nemožné.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • snad Giger... (th0ca, 21.11.2014 16:16) Reagovat

    Snad Giger stihl navrhnout nejakou novou formu Aliena. Protoze jestli to bude vymyslet nejaky kutil z nejakeho CGI studia, tak, i kdyz je mam chlapiky sikovny rad, tak v tomhle smeru by to postave Aliena jen ublizilo.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY