Filmové Uncharted se hýbe kupředu. Kdy ho uvidíme?

Vydáno: 14.11.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jednou z nejnadějnějších videoherních adaptací příštích let je kromě Assassin's Creed nebo Warcraftu filmová verze konzolového hitu Uncharted. Ta teď našla překvapivého scenáristu.
UnchartedV únoru jsme vás informovali o tom, že adaptaci videoherního hitu Uncharted natočí Seth Gordon, režisér komedií jako Šéfové na zabití a Z cizího krev neteče. Od té doby se toho moc nezměnilo, studio Sony jen stanovilo datum premiéry na 10. června 2016 a v podstatě se vyčkává, než se začne natáčet. To se možná protáhne, protože scénář zřejmě ještě není úplně dopilován - Sony totiž najalo dalšího scenáristu na přepracování předchozích verzí, na nichž se vystřídali celkem již čtyři tvůrci. 

Dobrodružný blockbuster ve stylu Indiany Jonese totiž přepíše Mark Boal, scenárista filmů jako Smrt čeká všude nebo 30 minut po půlnoci, čili realistických válečných thrillerů založených na skutečných událostech. Kromě připravovaného drogového dramatu Triple Frontier, který připravuje s Kathryn Bigelow, se pustí i do příběhu hledače pokladů Nathana Drakea. A kdo by si ho vlastně mohl zahrát? S rolí byl chvíli spojován Mark Wahlberg, který ji v rozhovorech rozhodně nevylučuje, zajímavě zněla volba Chrise Pratta (Strážci Galaxie). Tomu studio roli nabídlo, ale odmítl ji.

Hledání tedy pokračuje. Máte svého vysněného favorita?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY