Jason Statham bude vzkříšen jako Mechanik zabiják

Vydáno: 11.11.2014 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Remake akčního filmu s Charlesem Bronsonem - Mechanik zabiják - se dočká sequelu. V pokračování s podtitulem Ressurrection se k Jasonu Stathamovi přidají i Tommy Lee Jones nebo Jessica Alba.
Jason Statham ve filmu Mechanik zabiják / The MechanicDvojku Mechanika zabijáka byste asi nečekali...ale přesto vznikne. Sequel remaku sedmdesátkové klasiky z roku 2011 se vyvíjí už od letošního února, nyní však kromě potvrzeného Jasona Stathama přibírá na palubu další obsazení, které zní mnohem lákavěji než v případě prvního dílu. K holohlavému zabijákovi se ve filmu Mechanic: Resurrection, jenž natočí Dennis Gansel (Náš vůdce), přidají také Jessica Alba a Tommy Lee Jones.

Oba by měli nějakým způsobem figurovat v příběhu, v němž se titulní hrdina Arthur Bishop snaží opustit profesi nájemného vraha a vést normální život. Příchod jedné osoby z jeho minulosti však způsobí, že se bude muset ještě naposledy vrátit do akce a dokončit nesplnitelný kill-list, na němž se nacházejí nejnebezpečnější zabijáci světa. Dějovou originalitu budete moci obdivovat v kině od 22. ledna 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY