Harley Quinn se poprvé objeví na velkém plátně

Vydáno: 10.11.2014 12:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Batmanovský padouch Joker byl ztvárněn ve filmech už několikrát, jeho ženský protějšek Harley Quinn však ani jednou. Nyní byla postava oficiálně potvrzena v rámci chystaného Suicide Squad - kdo si ji zahraje?
Margot Robbie ve filmu Vlk z Wall Street / The Wolf of Wall StreetPředevčírem jsme vás informovali o tom, že se v nadcházející záporácké týmovce Suicide Squad nejspíše objeví Joker, kterého si zahraje Jared Leto. I když tato zpráva zatím potvrzena nebyla, ta následující už ano - server Collider totiž z nejmenovaného zdroje oficiálně potvrdil, že se ve filmu objeví také známá postava Jokerovy milenky/společnice Harley Quinn, kterou si zahraje Margot Robbie. Ta byla v souvislosti se snímkem ohlášena již před několika týdny, až nyní se však vyjevuje v jaké roli.

Herečka, která se širšímu publiku uvedla teprve letos ve Vlkovi z Wall Street, po boku Toma Hardyho a Willa Smithe (v zatím neznámých rolích) ztvární komiksovou záporačku vůbec poprvé na velkém plátně. Původně se jedná o psychiatričku ze známého ústavu Arkham, která se starala o Jokera, ten ji ale zmanipuloval natolik, že zešílela stejně jako on. Ještě před Suicide Squad, který dorazí v listopadu roku 2016, uvidíme Robbie v komedii Focus, novém Tarzanovi nebo postapokalyptickém dramatu Z for Zachariah.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY