Přidá se Channing Tatum k nové tarantinovce?

Vydáno: 06.11.2014 15:01 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sněžný western Quentina Tarantina se začne natáčet už příští měsíc, tudíž se začíná finišovat obsazení. Jedním z přírůstků k The Hateful Eight by mohl být i Channing Tatum.
Channing Tatum ve filmu Bez kalhot / Magic MikeThe Hateful Eight. Western Quentina Tarantina se nám představil již v jednom oznamovacím teaseru (samozřejmě z camripu) - natáčení začne brzy, přičemž film samotný by měl do kin dorazit ještě do konce roku. S čímž samozřejmě souvisí i finišování hereckého obsazení, které čítá hvězdy jako Jennifer Jason LeighKurt RussellTim RothMichael MadsenBruce DernWalton Goggins, Samuel L. Jackson a další. Ti by měli ztvárnit některé z titulních osmi postav, které se za neobvyklých okolností setkají v jedné hospodě ve Wyomingu.

Server Deadline nyní uvádí, že nabité herecké obsazení dostane ještě jednu posilu. Ta se jmenuje Channing Tatum, který má ve filmu ztvárnit "důležitou roli" - nic dalšího se samozřejmě neví, ani to, jestli se herec v nové tarantinovce nakonec skutečně objeví. Pokud ano, šlo by jistě o další zajímavý přírůstek do jeho filmografie. V nejbližší době ho uvidíme v novém filmu sourozenců Wachowských Jupiter vychází, oscarovém dramatu Foxcatcher (mluví se i o nominaci) nebo pokračování Magic Mike XXL. Ve vzdálené budoucnosti také ztvární superhrdinu Gambita ze série X-Men.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY