A Most Violent Year: kriminální sága v novém traileru

Vydáno: 04.11.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém filmu režiséra J. C. Chandora (Vše je ztraceno) hrají Jessica Chastain a Oscar Isaac imigranty, kteří přijedou do USA, aby zde založili úspěšný byznys. Čeká je však jen násilí a korupce.
V Americe pozítří startuje AFI Fest (American Film Institute Festival), jehož zahajovacím filmem bude právě drama A Most Violent Year Za té příležitosti byl zveřejněn nový, plnohodnotný trailer kriminální ságy, který by klidně mohl připomínat filmovou verzi Sopránových. Do USA totiž přijede imigrant (Oscar Isaac) se svou manželkou (Jessica Chastain) s úmyslem založit prosperující obchod, ten se jim ale samozřejmě vymkne z rukou, protože se dostávají neustále do konfliktu s násilím, korupcí a nespravedlností.

Režisér J.C. Chandor byl už před dvěma lety nominován na Oscara za scénář k filmu Margin Call, není tedy vyloučeno, že Akademie nějakou nominací obšťastní i jeho nejnovější počin. Zvláště když z traileru vypadá jako kriminální drama založené na postavách a hereckých výkonech. Film zatím nemá stanovenou českou premiéru, ale do amerických kin se podívá 31. prosince.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer filmu A Most Violent Year


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY