Christian Bale si zahraje Stevea Jobse. Kdo se k němu přidá?

Vydáno: 01.11.2014 14:39 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Netradiční životopisné drama o osobě Stevea Jobse natočí britský režisér Danny Boyle s Christianem Balem v hlavní roli. Film podle scénáře oscarového Aarona Sorkina doplní i další hollywoodské hvězdy.
Seth Rogen ve filmu  / Take This WaltzDavid Fincher odešel, Christian Bale zůstává. A to i poté, co nový režisér zatím nepojmenovaného filmového životopisu Stevea Jobse Danny Boyle chtěl původně do role počítačového průkopníka Leonarda DiCapria - ten si však nakonec místo v kalendáři nenašel, tak na jeho místě zůstal původně zvažovaný představitel Batmana. Ten si zahraje v netradičním snímku podle scénáře oscarového Aarona Sorkina (The Social Network), který bude sledovat Jobse ve třech okamžicích kariéry, vždy před uvedením nového produktu na trh (například první Macintosh z roku 1984 nebo iPod z roku 2001).

Kdo další si ve filmu zahraje? Vypadá to, že kromě Jessicy Chastain v zatím blíže nespecifikované roli, uvidíme i Setha Rogena jako spoluzakladatele Applu Stevea Wozniaka. Herec, který je znám především z rolí v nekorektních komediích, se zde pokouší vstoupit na poněkud vážnější půdu ve filmu, který bude mít jistě oscarové ambice. Bude se jednat o podobný kariérní přerod jako v případě Jonaha Hilla?

Snímek Dannyho Boylea zatím nemá datum premiéry.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY