Sony přehodnocuje strategii: Čeká nás ženský Spider-Man?

Vydáno: 31.10.2014 18:48 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Amazing Spider-Man 2 si v kinech vedl pod očekávání (ve srovnání s dalšími komiksovkami), proto studio vymýšlí nové cesty, jak naložit se sérií. Nejnovější fáma hovoří o týmovce složené výhradně z ženských superhrdinek.
Black CatRaimiho Spider-Man sice komiksovou mánii nastartoval, aktuální Amazing Spider-Man 2 v ní naopak tak trochu dosluhuje. Film nedostál očekáváním studia Sony ohledně třžeb (jde o nejméně výdělečný pavoučí film), ani diváků ohledně kvality filmu. Jak se z toho všeho vyhrabat? Přehodnotit strategii - ambiciózní plán čítající další dvě pokračování, spin-off a týmovky se tedy musel částečně změnit a v oficiálním plánu studia nakonec zůstala jen záporácká týmovka The Sinister Six, kterou na rok 2016 plánuje Drew Goddard. S osudy dalších filmů je to nyní trochu nahnuté.

Na internetu se však objevila nová fáma, která hovoří o tom, že studio kromě ní plánuje na rok 2017 i další týmovku - a to složenou výhradně z ženských superhrdinek, které obývají univerzum Spider-Mana. Zprávu přinesl server Badass Digest, který tvrdí, že snímek s názvem Glass Ceiling nemá vycházet ze stejnojmenné komiksové předlohy, nýbrž pouze svést dohromady všechny ženské charaktery jako Black Cat, Silver Sable, Spider-Girl a Silk pod jednu střechu.

Pokud se tato informace skutečně potvrdí, přidal by se plánovaný snímek k právě vznikajícímu proudu ženských superhrdinských filmů, který započne už v létě roku 2017 warnerovskou Wonder Woman a pokračovat bude o rok později Captain Marvel studia (ehm) Marvel.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY