O čem bude nový Terminátor? + první fotografie

Vydáno: 31.10.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Terminator: Genisys je jedním z nejočekávanějších blockbusterů příštího roku. O čem bude v pořadí pátý díl robotí série? Jak vypadají první fotografie z filmu? Je na nich i Arnie? Dozvíte se po kliknutí.
Terminator: Genisys dostal v nejnovějším čísle magazínu Entertainment Weekly rozsáhlé preview, které navíc odhaluje některé zásadní nové informace. Pátý díl série, který příští rok v červenci uvede režisér Alan Taylor, prý vezme prvky známé z originálu z roku 1984 a přepracuje je do nových souvislostí - což potvrzuje i oficiální synopse, která stvrzuje, že půjde tak trochu o variaci na první díl.

EW obálka filmu  / Terminator: Genisys"Začátek Terminator: Genisys je zasazen do roku 2029, kde zuří válka budoucnosti a skupina lidských rebelů prohrává boj se zlým A.I. systémem Skynet. John Connor (Jason Clarke z Úsvitu Planety opic) je vůdce odboje a Kyle Reese (Jai Courtney z Divergence) je jeho věrný voják, vychovaný v ruinách postapokalyptické Kalifornie. Stejně jako v originálním filmu, Connor posílá Reese zpět do roku 1984, aby zachránil Connorovu matku, Sarah, před Terminátorem naprogramovaným ji zabít, aby nikdy neporodila svého syna Johna. Co ale Reese zjistí na druhé straně, je něco, co neočekával."

V podstatě převyprávěná zápletka jedničky však bude obsahovat jeden zajímavý twist, takže pokud si nechcete zkazit překvapení (alespoň do trailerů), tak raději nečtěte dále. Magazín totiž uvádí, že nemáme čekat nevinnou Sarah Connor (Emilia Clarke) jako v prvním díle Terminátora, ani nepřemožitelnou bojovnici z dílu druhého. Místo toho půjde o ženu, kterou již od devíti let vychovává starý dobrý T-800 (Arnold Schwarzenegger) - podrobnosti o pravých rodičích jsou však neznámé. Výsledkem této výchovy bude asociální samotářka, které to jde dobře s odstřelovací puškou, ale ne zas tak dobře s vyjadřováním lidských emocí.

Spolu s dějovými informacemi bylo odhaleno také několik fotografií, na nichž můžeme vidět ústřední čtveřici hrdinů, které doplňuje také Matt Smith (Pán času) v dosud neznámé roli. Že by šlo o záporáka, o němž režisér Alan Taylor prozrazuje, že by se po trikové stránce mohl vyrovnat revolučnosti T-1000 ze Dne zúčtování? Uvidíme.

Všechny fotografie (a také obálky časopisu) najdete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY