Marvel: Opravdu, opravdu poslední novinka (pro dnešek)

Vydáno: 29.10.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Co jsme vám neprozradili o postavě zvané Black Panther? Jak se to má s Runaways? A proč jsme raději nenapsali jeden publicistický článek namísto skoro deseti novinek?
Black Panther vs Captain AmericaPokud něco řeč Kevina Feigeho (marvelovského bosse, vždyť víte, nezmiňujeme ho dnes poprvé) spojovalo, byl to důraz kladený na marvelovské universum. Konkrétně na velkou spoustu fikčních světů a jejich průnik. Ve Fázi III se vedle celé jedné party (Inhumans) a otevření paralelního universa (Doctor Strange) dostaneme do Wakandy. Ano, Wakandy. Nic vám to neříká? Nebojte, vaše zeměpisné znalosti na tom nejsou až tak špatně.

Wakanda je fiktivní africká země, kterou obývá Black Panther a kterou bychom měli zahlédnout již v Avengers: Age of Ultron. Na důležitosti ale nabude až ve filmu Black Panther. Ústřední otázkou (dle Feigeho) bude, jak dopadne střet izolacionistické země se světem. Neprozradil ale, jestli to skončí dobře, nebo špatně.

Jeremy Renner, Joss Whedon při natáčení filmu  / Avengers: Age of UltronZajímavější je, že byl zmíněn potenciální režisér snímku Black Panther. Kevin Feige se plánuje sejít s Reginaldem Hudlinem. S kým? Producentem blacksternu Nespoutaný Django. A režisérem komedií jako House Party, BumerangVelký švindl či Sloužit Sáře. Pokud vám to nezní jako nejlepší nápad, nejspíš vás uklidní, že Hudlin je jeden z potenciálních režisérů (další jména nepadla) a že nezvyklé volby tvůrců se u Marvelu (a komiksových adaptací obecně) osvědčily.

A jak se to má s Runaways? Komiksová adaptace o dětech, které zjistí, že jejich rodiče jsou součástí zločinecké organizace zvané Pýcha, je napsána. Feige si scénář velmi pochvaluje a slibuje, že "jednou" by rádi film podle scénáře natočili. Nic bližšího ale nedodal. Zbývá odpovědět na poslední otázku, která zazněla v perexu: "A proč jsme raději nenapsali jeden publicistický článek namísto skoro deseti novinek?" Neměli byste v průběhu dne co číst a na co se těšit. ;)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY