Black Panther obsazen!

Vydáno: 29.10.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Ještě nemáte marvelovských novinek dost? Nebojte, bude jich v průběhu dne rozhodně víc, ale zatím si přečtěte novinku o obsazení postavy Black Panther. A pokud už víte, kdo byl vybrán, čekají na vás zákulisní informace.
Concept Art filmu  / Black PantherBlack Panther nepatří - v porovnání s dosud představenými marvelovskými postavami - k nejznámějším. Rozhodně je ale komiksová figura známější pod svým superhrdinským alter-egem než pod svým veřejným jménem T´Challa. Ve filmové adaptaci ho ztvární Chadwick Boseman, který si zahrál Jackieho Robinsona ve sportovním biopicu 42 a zpěváka Jamese Browna v Get on Up - Příběh Jamese Browna

U blockbusterů je zvykem, že se herci upisují na vícero filmů. U Marvelu je to předpokladem, protože tvoří vlastní universum, jež je z historického hlediska přirovnatelné k universaláckým monster hororům z dob klasického Hollywoodu. Kolují zákulisní informace, že by se Boseman měl objevit jako Black Panther v pěti marvelovských snímcích.

Jakých? Neobjeví se poprvé ve stand-alone počinu, ale v Captain America: Civil War, kde by měl být parťákem titulního superhrdiny a Iron Mana. Poté by se měl dočkat vlastního filmu nazvaného prostě Black Panther, což nás dostává k číslu dva. Dá se předpokládat, ačkoliv to není potvrzené, že bude i v Avengers: Infinity War - Part IAvengers: Infinity War - Part II. Jak spekulují zahraniční kolegové, je ponechán prostor pro případné pokračování Black Panther, pokud splní komerční očekávání.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY