Zničí Tom Hardy X-Meny jako Apocalypse?

Vydáno: 19.10.2014 18:25 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

X-Men: Apocalypse bude završením nové komiksové trilogie, v níž se známí hrdinové postaví proti nejmocnějšímu a nejstaršímu mutantovi ze všech - Apocalypsovi. A už možná víme, kdo si ho zahraje.
Obrázek komiksu X-Men: ApocalypseVe světě komiksových adaptací jsou internetové fámy na denním pořádku, proto vám přinášíme další z nich, která je obzvláště výživná. Server The Wrap totiž informoval o tom, že by se britský herec Tom Hardy mohl objevit v roce 2016 v komiksovém snímku, a ne jen jednom. Spekuluje se o něm totiž nejen v souvislosti s marvelovským Doctorem Strangem a warnerovskou Suicide Squad, ale nejnověji také X-Men: Apocalypse studia 20th Century Fox.

V završení nové rebootované trilogie, která započala filmem X-Men: První třída a pokračovala X-Men: Budoucí minulost, by měl herec ztvárnit postavu hlavního záporáka Apocalypse, nejstaršího a nejmocnějšího mutanta na Zemi, jehož mladé já jsme mohli vidět v potitulkové scéně z Egypta posledního x-menovského filmu. Objektivně se dá řici, že by byl dobrou volbou hlavně díky zkušenostem s natáčením filmu Temný rytíř povstal, kde nezapomenutelným způsobem ztvárnil Batmanova protivníka Banea.

Hardyho příští rok uvidíme v krimi Špinavý prachy, studenoválečném thrilleru Child 44 nebo ve čtvrtém dílu série Mad Max: Fury Road. Zda si zahraje v roce 2016 i nějakou komiksovou postavu, napoví až další týdny až měsíce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY