Suicide Squad: Will Smith a Tom Hardy komiksoví záporáci?

Vydáno: 18.10.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhým filmem z univerza DC Comics bude po Batman v Superman u nás relativně neznámá záporácká týmovka Suicide Squad. Ta začíná pomalu nabírat hvězdné obsazení...
Will Smith, Margot Robbie, Tom HardyWill SmithTom HardyMargot Robbie a Ryan Gosling. Tato čtveřice herců byla ihned ve čtvrtek, co studio Warner Bros. oficiálně ohlásilo své nadcházející komiksové plány, spojována s hlavními rolemi ve filmu Suicide Squad, jenž bude týmovkou složenou ze záporáků světa DC Comics. Nečekejte však žádného Jokera a jemu podobné - tým superpadouchů vydávajících se na sebevražednou misi čítá méně známá jména jako Deadshot, Harkness, Vixen, Blockbuster, Multiplex, Jaculi a Mindblogger, přičemž první trojice by měla ve filmu fungovat jako hlavní.

Server Deadline nyní potvrdil, že o hlavní role filmu se skutečně uchází tři ze čtyř jmenovaných herců - bývalý Muž v černém, představitel Banea a "vlčice" z Wall Street mají prý velmi blízko k podepsání smlouvy, zatímco jméno Goslinga se ukázalo jen jako fáma (ten je spíše spojován s marvelovským Doctorem Strangem). Snaží se tímto krokem Warner Bros. konkurovat studiu Sony, které má taktéž na rok 2016 naplánovanou týmovku The Sinister Six?

Suicide Squad, který režíruje David Ayer, dorazí do kin 5. srpna 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY