Prometheus 2: Vetřelce nahradí... Bůh?

Vydáno: 17.10.2014 05:00 - | foto: Scott Free Productions

Noomi Rapace při příležitosti propagace svého nového filmu The Drop prozradila několik novinek o chystaném pokračování rozporuplně přijímané sci-fi Prometheus 2. Kam nás dvojka zavede a komu budou postavy čelit?
Fotografie z natáčení filmu Prometheus / PrometheusPoslední známá informace o Prometheus 2 byla, že se pracuje na přepisování scénáře, přičemž vzniklo již přes deset verzí. Neočekávejte tudíž nic zásadního, protože Noomi Rapace na otázku, komu bude její postava čelit, nedokázala konkrétně odpovědět. Od Ridleyho Scotta víme, že to nebude vetřelec... a vzletnou reakci Rapace, že by mohlo jít o Boha/Satana, nelze brát dost dobře vážně, když je spíše interpretací.

Potvrdila ale, že bychom se v pokračování měli dozvědět více o stvořeních, které vidíte vlevo na obrázku (z alternativní úvodní scény, kde je jich více). Znamená to, že se opravdu spolu s dvěma přeživšími vydáme na planetu Tvůrců, zvanou Ráj, protože jediná lidská postava nesoucí s sebou hlavu "androida" na Zem nemíří. Nic ji tam totiž nečeká. 

Rapace hovoří o nových záporácích ve filmu Prometheus 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY