Podívejte se na první obrázek Pacific Rim 2

Vydáno: 17.10.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Tak trochu, nutno dodat. Objevil se obrázek, který má připomenout, že za tři roky bychom v kinech měli vidět pokračování kaidžu eiga/mecha řežby Pacific Rim. Obrázek naznačuje, kam bychom se mohli v pokračování vydat.
Plakát filmu  / Pacific Rim 2Nakonec se ukázalo, že obrázek, který vidíte vlevo u tohoto odstavce a na který se můžete podívat v lepší kvalitě a pravděpodobně i ve větším rozlišení v galerii, nebyl oficiální. A to i přesto, že byl zveřejněn na facebookové stránce a na twitterovském účtu, které oficiální jsou. Fanoušci kaidžu eiga a mecha (sub)žánru mohou začít spekulovat, nakolik se naznačená zápletka, kdy bychom se měli vydat do světa obřích monster, stává tímto kanonickou.

Budeme si muset počkat, protože je velmi nepravděpodobné, že by první plakát či fotografie byla bez mecha s pořádným tunningem a bez kaidžu, které jsme v jedničce neměli možnost vidět. Do té doby - celé tři roky - bychom ale měli být zásobováni z jiných médií.

Měl by vyjít komiks, který bude událostem předcházet, a animovaný seriál, který by snad měl fungovat jako spojnice mezi jednotlivými příběhy. Žádné další podrobnosti ale nejsou známy. Jakmile budou, budeme vás informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY