UPDATE: Obi-Wan, nebo Neo: Kdo se stane Doctor Strange?

Vydáno: 15.10.2014 16:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Doctor Strange je nová postava marvelovského univerza, jež má patřit k druhé generaci superhrdinů jako Quicksilver, Scarlet Witch, Falcon nebo Ant-Man. Kdo má k získání role zatím nejblíže?
Ewan McGregor ve filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the Clones[UPDATE: Ve filmovém světe nic není jisté, aneb studio zveřenilo seznam kandidátů na roli Doctora Strange. Kromě Ewana McGregora jsou to také Jared LetoOscar IsaacMatthew McConaugheyJake GyllenhaalEthan Hawke a Ryan Gosling.] Studio chtělo Toma Hardyho nebo Benedicta Cumberbatche. Pak to vypadalo, že roli získá Joaquin Phoenix, ten ale těsně před podepsáním smlouvy od projektu vycouval. Jaké další jméno je spojováno se ztvárněním postavy kouzelnického neurochirurga Stephena Strange, který bude jednou z hlavních postav marvelovské Fáze III? V současné době se internet ohání dvěma novými jmény - Ewan McGregor a Keanu Reeves.

První jmenovaný je přitom trochu reálnějším kandidátem. Server Badass Digest totiž přišel s informací, že o roli v současné době vyjednává představitel Obi-Wana Kenobiho - rozhodně jde o zajímavou volbu, jež by mohla herce po dlouhé době vrátit zpátky na hollywoodské výsluní. Mnohem nepravděpodobnější je to ale u Keanu Reevese, jenž je spíše volbou fanoušků, kteří si představitele aktuálního Johna Wicka v podobné roli vysnili. Na druhou stranu by se sám herec ale jejímu ztvárnění nebránil a navíc už spolupracoval s režisérem Scottem Derricksonem na sci-fi Den, kdy se zastavila Země.

Brali byste jednoho z herců pro Doctora Strange, nebo máte úplně jinou představu?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY