Jak se to má s Blu-ray verzí Strážců Galaxie?

Vydáno: 11.10.2014 13:03 - | foto: facebook tvůrce

Strážci Galaxie patří ke komerčně nejúspěšnějším filmům tohoto roku, ale bohužel to neznamená, že by tomuto faktu odpovídala bonusová výbava Blu-ray vydání, které je připravováno na 9. prosince.
BD obal filmu Strážci Galaxie / Guardians of the GalaxyJiž dříve jsme vás informovali, že Strážci Galaxie budou obsahovat podobně koncipovanou bonusovou "podvýbavu", jaká byla ke slyšení a k vidění na Captain America: Návrat prvního Avengera. Znamená to, že se nedočkáme bonusu Marvel One-shotu, který na předchozích marvelovkách rozšiřoval fikční universum a vytvářel mosty mezi jednotlivými příběhy.

S největší pravděpodobností se veškeré zajímavé materiály schovávají na souborné vydání Fáze II, které by na rozdíl od toho k Fázi I mohlo být k dostání i na našem trhu. Pro nedočkavce bude ale potěšující novinka, že Strážci Galaxie budou na Blu-rayi k vidění v IMAX formátu, resp. se bude formát přepínat (mezi 2.40:1 a 1.78:1) stejně, jako tomu bylo u posledních dvou nolanovek (Temný rytíř, Temný rytíř povstal). Kdo ovšem nemá 3D televizi, má smůlu, protože stejně jako u Transformers: Zánik bude IMAX formát pouze u 3D verze filmu. A aby těch špatných zpráv nebylo málo, Magic Box oznámil, že nechystá vydání ve steelbooku, což znamená, že poslední marvelovkou v plechu byl stylově Iron Man 3. Při pohledu na design zahraničních steelbookových edic, vyvedených do podoby magneťáku, takové rozhodnutí opravdu zamrzí.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY