Terminator: Genisys nebude reboot ani sequel, ale bude PG-13

Vydáno: 11.10.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Jai Courney, který v Terminator: Genisys hraje Kylea Reese, poskytl několik rozhovorů, v nichž prozradil zajímavé informace ohledně chystaného rebootu terminátoří franšízy. Co řekl, se dočtete v článku.
Jai Courtney ve filmu Spartakus: Krev a písek / Spartacus: Blood and SandPremiéra Terminator: Genisys (snad bude platit, že čím horší podtitul, tím lepší film) je naplánována až na červenec příštího roku. Zatím žádná oficiální fotografie z filmu ani krátká ukázka, pouze postupně odkrývané střípky spoléhající se na to, že kampaň postavená na utajování informací by mohla zabrat. Zatím víme pouze to, že v očekávaném blockbusteru se objeví Arnold Schwarzenegger (jako Terminátor), Emilia Clarke (jako Sarah Connor), Jason Clarke (John Connor), Danny Dyson (Dayo Okeniyi) a Jai Courtney (Kyle Reese).

A právě poslední jmenovaný si povídal s lidmi od TheArnold Fans a Huffington PostA co jim řekl? Prvnímu zmíněnému serveru prozradil předpokládaný rating: "Bylo by skvělé, kdyby dostal film rating R, ale nemyslím si, že se to stane. Myslím, že v této době je nejpravděpodobnější, že bude PG-13. Ve filmu nebudou vulgarismy. Bude v něm ale velká spousta filmového násilí." Moc fanoušků tím ale nepotěšil, protože povedené terminátoří díly měly nekompromisní Rko (první dva díly), zatímco ten méně povedený PG-13 (poslední díl, který se Rka dočkal až na Blu-rayi). 

Druhému řekl, že se zařazením filmu do škatulky pokračování (sequel) či znovu-nastartování (reboot) to nebude úplně jednoduché: "Můžu říct jenom to, že začneme tam, kde to dobře známe z předchozích filmů, a pak se vše změní. Od toho bodu se změní to, jakým směrem se budou události odvíjet. Není to nutně sequel ani reboot. Ani nevím, jak to označit. Neděláme remake nějakého předchozího terminátorovského filmu." Cestování v čase tedy bude nejspíš hrát velkou roli.

Že bychom se dočkali něčeho podobného jako u Star Treku či X-Menů: Budoucí minulosti? 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Chyba (Ručník, 11.10.2014 10:29) Reagovat

    Ehm, ale Vzpoura strojů byla taky Rko...

    • Re: Chyba (Marek, 17.10.2014 17:11) Reagovat

      Ehm, pravda, Vzpoura strojů byla vážně Rková, což se z dnešního hlediska zdá k neuvěření. Opravím, dík za upozornění.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY