Než se stane Batmanem, bude Ben Affleck ještě vraždit

Vydáno: 05.10.2014 13:04 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ben Affleck je aktuálně v kinech k vidění v roli muže, který možná zabil svou manželku. V dalším snímku bude vraždit už úmyslně - v akčním thrilleru The Accountant se převtělí do nájemného vraha.
Ben Affleck ve filmu  / Batman v Superman: Dawn of JusticeBen Affleck jako herec nejprve dlouho ležel divákům v žaludku, poté se úspěšně prosadil jako režisér tří celovečerních filmů (jeho Argo získalo Oscara za nejlepší film před dvěma lety), nyní podle mnohých zažívá svou druhou hereckou obrodu - aktuálně září v thrilleru Davida Finchera Zmizelá jako muž, který možná zabil svou ženu, za dva roky ho také uvidíme v ikonické roli komiksového superhrdiny Batmana v blockbusteru Batman v Superman: Dawn of Justice. Jaký projekt si však střihne ještě před ním?

Řeč je o akčním thrilleru The Accountant studia Warner Bros., který by to měl stihnout do kin ještě před netopýřím crossoverem. Ve filmu, jehož scénář napsal Bill Dubuque (aktuální Soudce s Robertem Downeym Jr.), se herec převtělí do role obyčejného účetního, který si přivydělává profesí nájemného vraha. Nahradí tak původně zvažované Mela Gibsona nebo Willa Smithe, kteří měli v minulosti o tuto roli zájem. Jméno režiséra ještě není potvrzeno, avšak mluví se o Gavinu O'Connorovi, jenž naposledy představil snímek Warrior z prostředí MMA zápasů.

Affleck však nezapomíná ani na režii, protože v současné době začíná pracovat na svém čtvrtém filmu Live by Night, v němž si zároveň i zahraje.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY