Ethan Hawke cestuje časem v traileru k sci-fi Predestination

Vydáno: 28.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Bratři Spierigovi nejsou tak známí jako Coeni či (sourozenci) Wachowští, ale kdo si v době existence VIDEOpůjčoven někdy odnesl hororovou žánrovku Nemrtví či byl na jejich Stmívání, ví, co čekat.
Plakát filmu  / PredestinationBéčkovou jízdu, která je v porovnání se svou konkurencí překvapivě sebejistá, co se týče režie, vizuálních efektů a střihu. A právě pod těmi jsou většinou do jisté míry podepsaní Michael a Peter Spierigovi, kteří by rádi ze svého jména udělali značku představující pro brak to stejné, co pro indie sektor příjmení Coenů. S hororem Nemrtví se jim to povedlo, stejně tak s hororovým sci-fi Svítání.

Podle ohlasů ze zahraničí mezi nadprůměrné - i když neoriginální - žánrovky patří i sci-fi detektivka Predestination, která pojednává o cestovateli v čase, jenž potírá zločin. Na upoutávku určenou pro mezinárodní trh se můžete podívat níže. A v hlavní roli rozpoznáte Ethana Hawkeho, který se čím dál tím častěji objevuje v béčkách, která - nebýt specializovaných festivalů - by rovnou zamířila na videotrh. Proto těžko říct, jestli se k nám snímek dostane. 

Mezinárodní upoutávka k filmu Predestination (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY