Orlando Bloom by chěl být znovu pirátem

Vydáno: 09.09.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Orlando Bloom hrál ve dvou trilogiích, které patří k jedněm z nejvýdělečnějších - Pán prstenů a Piráti z Karibiku. Jeho kariéra ale od té doby ne a ne nabrat ten správný směr...
Orlando Bloom ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugHrál sice hlavní roli v historické epice Království nebeské, kterou režíroval Ridley Scott, ale film si v amerických kinech (na rozdíl od tržeb z mezinárodních) nevedl podle očekávání a kritika jeho výkon - či spíše castingovou volbu - napadala. Snaha o vytěžení druhé polohy, kdy by ztělesňoval hrdinu v romantické komedii, mu také nevyšla (řeč je o Elizabethtown, pokud si na film režírovaný a napsaný Cameronem Crowem ještě někdo vzpomene).

Snaží se proto navázat na úspěchy, které ho proslavily. Objevil se v pokračování Hobita, s podtitulem Šmakova dračí poušť, kde měl víc než cameo roli, a podle Daily Mail řekl, že by si rád zahrál v pokračování Pirátů z Karibiku. Zdůraznil, že hlavní mužskou roli v původní trilogii vzal, protože když vyrůstal, obdivoval Johnnyho Deppa a chtěl ho vidět při práci. A samozřejmě si natáčení užil, a to všech tří dílů. To aby producenti nepochybovali, že o účinkování v Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales vážně, vážně stojí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY