Nová trilogie Terminátora má data premiér

Vydáno: 06.09.2014 14:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok do kin dorazí reboot/pátý díl Terminátora s podtitulem Genisys a Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Studio Paramount nyní ohlašuje data premiér následujících dvou dílů.
Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminator Salvation / Terminator SalvationPrvní díl nové trilogie Terminátora (nebo chcete-li pátý díl) byl dotočen zhruba před měsícem. Ústřední hvězda Arnold Schwarzenegger na to upozornila na svém twitteru fotkou, která kromě wrapu oznámila, že se podtitul filmu z původního "Genesis" změnil na "Genisys". Jelikož plány s rebootovanou robotí sérií nejsou rozhodně malé, přináší nyní studio Paramount Pictures data premiér dalších dvou pokračování (dvojky a trojky/šestky a sedmičky).

Zatímco Terminator: Genisys udeří do kin 1. července 2015, další dva díly se zatím neoznámenými podtituly uvidíme 19. května 2017 a 29. června 2018. Jak už z daných dat vyplývá, druhý a třetí díl se plánují točit najednou a mají mít mnohem provázanější děj - vše samozřejmě rozhodnou až tržby prvního dílu, ale vzhledem k tomu, že každý z předchozích dílů utržil v kinech celosvětově okolo 400-500 milionů dolarů (kromě originálu samozřejmě), o nezájem ze strany diváků se snad studio bát nemusí. 

Kromě Arnolda si ve filmu zahrají také Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason ClarkeMatt Smith nebo J. K. Simmons.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY