Snake Plissken znovu utíká z New Yorku. Kdo si ho zahraje?

Vydáno: 31.08.2014 13:29 - Martin Bubrín | foto: MGM

V příštích letech se remaku dočká i akční klasika Johna Carpentera Útěk z New Yorku z roku 1981. Kdo vystřídá původního Kurta Russella v roli jednookého drsňáka Snakea Plisskena?
Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi ve filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Ať už si myslíte o Útěku z New Yorku cokoliv, jeho hlavní představitel Snake Plissken patří mezi největší drsňáky velkého plátna. Alespoň mezi fanoušky - ti mohli stoické herectví a drsné hlášky Kurta Russella obdivovat v kultovním béčku Johna Carpentera z roku 1981 a tak trochu nezdařeném pokračování Útěk z L.A., které vzniklo o patnáct let později. O remaku se mluvilo už loni (začal ho vyvíjet producent trilogie Matrix Joel Silver), ale dodnes bylo kolem projektu podezřele ticho. Nové informace vyplouvají na povrch až nyní, kdy studio zveřejnilo tři kandidáty na hlavní roli. 

Server Starlog totiž přišel s informací, že se snímek v současné době nachází v předprodukci a studio usilovně hledá herce, který by si ochotně natáhl pásku přes oko - ve hře jsou Charlie Hunnam, Jon Bernthal (Živí mrtví, Fury) a Dan Stevens (Panství Downton), přičemž první z nich má prý k roli nejblíže. Otázkou ale je, zda bude mít herec, jenž se v budoucnu objeví v blockbusterech jako Pacific Rim 2 a nedávno byl potvrzen jako Král Artuš v nadcházející fantasy trilogii, na natáčení osobitého béčka čas. 

Další podrobnosti v současnosti samozřejmě neznáme, ale proslýchá se, že film nebude sólovým dobrodružstvím hlavní postavy, ale týmovkou - Snake totiž uzavře dohodu se skupinou kriminálníků, kteří mu pomůžou zachránit prezidenta z trosek postapokalyptického New Yorku, on jim na oplátku pomůže utéct z ostrovního vězení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY