Inferno: Robert Langdon se do kin vrátí za dva roky

Vydáno: 28.08.2014 10:47 - Martin Bubrín | foto: Falcon

Další adaptace populárních bestsellerů Dana Browna v hlavní roli se symbologem Robertem Langdonem se plánuje do kin vrátit už za dva roky. Spolu s Tomem Hanksem a režisérem Ronem Howardem.
Plakát filmu Andělé a démoni / Angels & DemonsŠifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a nyní Inferno. Tvůrčí duo Tom Hanks a režisér Ron Howard se plánuje vrátit s dalším filmem podle populárních knih Dana Browna - přípravy snímku byly dlouhou dobu zahaleny tajemstvím, nyní však nabírají konkrétnější podobu. Natáčet by se mělo začít příští rok v dubnu, což znamená, že předpokládané datum premiéry 18. prosince 2015 se zřejmě nestihne a film se tak posune na začátek roku 2016 nebo až do letní sezóny.

Scénář filmu opět napíše David Koepp, který se tentokrát do podoby poutavého filmu (což se zatím moc nepovedlo, brownovky si totiž s kritiky moc nepotykaly) bude snažit přepsat příběh Roberta Langdona snažícího se odvrátit globální epidemii moru, která podle názvu nějak souvisí s první částí Božské komedie Danteho Alighieriho - Peklem. Do budoucna se však plánuje i adaptace Brownova Ztraceného symbolu, jeho vznik však zatím nikdo nekomentoval (byť se v chronologii série nachází před Infernem).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY