Matthew McConaughey míří ke hvězdám jako Muž z oceli

Vydáno: 26.08.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Dva měsíce do premiéry očekávaného sci-fi/rodinného dramatu Interstellar Christophera Nolana. A je třeba si vystačit se zápletkou, která byla pouze naznačena, několika fotografiemi a upoutávkami.
Matthew McConaughey ve filmu  / InterstellarK jmenovaným přibyl prodloužený spot o délce jedné minuty. Neobsahuje sice žádné nové záběry, protože jde o sestřih již dříve zveřejněného traileru, ale jeho hlavním účelem je upozornit, že se natáčelo na IMAX kamery a že film bude k vidění v IMAXu. Nedělá to ale přitom tradiční cestou.

Co by bylo tradiční cestou? Proložit záběry titulky, které by informovaly, že Interstellar bude k vidění v IMAXu (a že se natáčel na IMAX kamery, ale to je v případě Christophera Nolana samozřejmostí). Namísto toho v minutu dlouhé upoutávce vidíme dole pruh oznamující "Specially Formatted for IMAX".

Michael Caine ve filmu  / InterstellarDá se předpokládat, že zatímco záběry ze Země nebudou v tomto formátu, vesmírnými se budeme moci ve specializovaných kinech nechat opájet v celé jejich šíři. Zatím se neví, kolik toho bylo natočeno takto (pro Temného rytíře kolem třiceti minut, pro Temný rytíř povstal kolem hodiny, možná víc). Brzy se to snad dozvíme, premiéra je naplánována na 7. listopadu (ve Spojených státech, v České republice o den dříve).

IMAX upoutávka k filmu Interstellar (2014).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY