Tvůrci Cornetto trilogie znovu spolupracují

Vydáno: 20.08.2014 11:30 - | foto: facebook tvůrce

Simon Pegg v rozhovoru pro BBC Music 6 prozradil, že s Edgarem Wrightem připravují nový projekt. O co půjde?
Simon Pegg, Edgar Wright při natáčení filmu U Konce světa / The World's EndEdgar WrightSimon Pegg jsou zodpovědní za tzv. Cornetto trilogii, tj. trojici semi-žánrově spřízněných komedií, která vypráví o věčně nedospělých jedincích - popkulturních fanoušcích, kteří jsou konfrontováni s různými žánrovými světy (zombie horor, policejní akce kombinovaná se stepfordskou společenskou satirou, invazivní sci-fi) a nuceni dospět (nebo taky ne). Jo, a taky se v každé části - Soumrak mrtvýchJednotka příliš rychlého nasazení a U Konce světa - objevuje zmrzlina Cornetto, a proto "Cornetto trilogie" (jelikož to dobře zní, když se o tom mluví do médií).

Při rozhovoru pro BBC Music 6 Simon Pegg řekl, že se o novém projektu nedávno bavil s Edgarem Wrightem, že mají název a začínají pracovat na tom, co nazval "kreativním cyklem". (Pravděpodobně tím myslel detailní rozplánování snímku včetně vztahů postav a zvratů ve vyprávění na flip chartu, jak to demonstrovali na několika DVD a Blu-ray v bonusech, a následné psaní scénáře.)

Edgar Wright při natáčení filmu U Konce světa / The World's EndPro BBC pak dodal, že nový snímek se od předchozí trilogie bude lišit tím, že nebudou existovat žádná svazující kritéria, jako jsou společné prvky pro všechny díly. A zmínil se i tom, že by rád, aby v dalších deseti letech natočili zase alespoň tři filmy, jako tomu bylo v minulé dekádě, protože s těmi lidmi chce znovu spolupracovat. "Těmi lidmi" pravděpodobně myslel i Nicka Frosta (na obrázku vpravo), který je součástí týmu. Nejprve ale musí Wright i Penn (a pravděpodobně i Frost) dokončit projekty, k nimž jsou přednostně smluvně vázáni, a tak si nejspíš na další (pravděpodobně) komedii ještě nějaký ten rok počkáme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY