Brad Pitt rád zabíjí nácky. Zase. Tentokráte v traileru.

Vydáno: 20.08.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Brad Pitt si evidentně oblíbil roli náckobijce, kterou si vyzkoušel v Hanebných panchartech Quentina Tarantina. Opět bude zabíjet nácky, opět k tomu bude mít tým, ale tentokrát i tank. Podívejte se na trailer k Fury.
Fury. Ne, nejde o spin-off komiksové postavy Marvelu, kterou hraje Samuel L. Jackson. Na rozdíl od Hanebných panchartů ve Fury nebude mít ani cameo. Zato si ve válečném dramatu zahraje Brad Pitt, který si zopakuje svou úlohu náckobijce, jež se mu evidentně tolik zamlouvala při spolupráci s Quentinem Tarantinem. Film ale nebude režírovat maniak z videopůjčovny, nýbrž David Ayer, scenárista Training Day a režisér Patroly.

A ten - David Ayer - je znám pro chlapské vyprávěnky, ve kterých nahlížíme na fungování týmu profesionálů, kteří mají za úkol udržovat pořádek, protože patří k represivním složkám státního aparátu. A nejinak tomu bude u Fury, akorát budou chlapci používat větší zbraně. Konkrétně tank, po kterém je pojmenován film.

Jak je z upoutávky (na kterou se můžete podívat níže) patrné, bude se pracovat s westernovým/válečným schématem nepočetné skupinky mužů proti mnohem, mnohem větší přesile. A nebudou chybět patetické proslovy uvědomělých občanů a výjevy na hranici (pro někoho za ní) kýče. Celé to působí jako Seržant York pro 21. století, tj. naprosto neadekvátně, a tak se nechce věřit tomu, že se v souvislosti s tímto titulem spekuluje o Oscarech.

Oficiální upoutávka k filmu Fury (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY