Sin City: Válka začíná v nových spotech a na plakátu

Vydáno: 17.08.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Zajímá ještě někoho pokračování po devíti letech? Pokud se jedná o Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, tak nepochybně ano. Dosavadní kampaň je ale postavena na vršení atrakcí, film toho snad nabídne víc.
Robert Rodriguez vystoupil z amerických odborů (Directors Guild of America), protože stanovy nedovolovaly, aby bylo v titulcích jednoho filmu uvedeno několik jmen na pozici režiséra. Sin City - Město hříchu byla velmi věrná adaptace, která komiksová políčka převedla do filmu (tj. je rozpohybovala a přidala jim zvuk a hudbu - a žel v kinoverzi nic moc víc).

Rodriguez dokonce během natáčení používal namísto storyboardu a scénáře jednotlivé grafické romány, a tak jako spolurežiséra uvedl Franka Millera - a jednu sekvenci režíroval i Quentin Tarantino, kterému byl připsán kredit "hostujícího režiséra". U Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil se situace opakovala (až na Tarantinovu hostovačku, ale s ním si alespoň Rodriguez popovídal v pořadu na své kabelové stanici). Z upoutávek a spotů se ale zdá, že příběh bude méně závislý na předlohách a půjde o jeden příběh spojený motivem pomsty, nikoliv několik oddělených, ale časově v uzlových bodech provázaných.

Na nový spot se můžete podívat dole, a to jak v patnácti, tak i třicetisekundové verzi. V galerii také najdete nový plakát.

TV Spot "Válka" (15s verze) k filmu Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014).





TV Spot "Válka" (30s verze) k filmu Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY