Jason Momoa je Aquaman, dočká se i vlastního filmu

Vydáno: 13.08.2014 11:00 - | foto: 2011 H.C.E.

Bylo oficiálně potvrzeno, co se v internetových vodách nějakou dobu tušilo, ale zatím to nebylo stoprocentně jisté: Jason Momoa si v Batman v Superman: Dawn of Justice zahraje Aquamana.
AquamanPokud to z titulku a perexu není dostatečně jasné, pro jistotu to ještě jednou zopakujeme: Jason Momoa je Aquaman. Kdo? Pokud si nechcete kliknout na profil herce a obličej na fotografii výše vám nic neříká, pak vězte, že jde o herce, který se proslavil v seriálu Hra o trůny a zahral si Barbara Conana v rebootu kultovní fantasy nazvané Barbar Conan.

Pokud se ptáte koho, pak vězte, že Aquaman je Král Atlantidy, který ve fikčním universu DC vystupuje pod krycïm jménem Arthur Curry. Je tedy pravděpodobné, že se v malé roli objeví v Batman v Superman: Dawn of Justice (jako další superhrdinové) a pak i v týmovce Justice League. Nejnovější informace také hovoří o tom, že studio Warner Bros. najalo scenáristy Willa Bealla (Gangster Squad) a Kurta Johnstada (300: Vzestup říše), aby napsali dvě verze scénáře pro sólový film s Aquamanem. Ten by pak mohl být uveden v jednom z nedávno ohlášených slotů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY