Vin Diesel nebude u Marvelu jenom Groot

Vydáno: 11.08.2014 19:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Aktuálně je v kinech "k vidění" v nové marvelovce Strážci Galaxie, kde pomocí různého hlasového zabarvení opakuje jednu větu "I am Groot." V budoucnosti však možná ztvární i jinou marvelovskou postavu.
The InhumansVin Diesel rád navnazuje své fanoušky na sociálních sítích. K neustálému self-promu ohledně Riddicka, třetího dílu xXx nebo série Rychle a zběsile přidává i novinky z marvelovského vesmíru. Ten letos doplnil svým hlasovým ztvárněním mluvícího stromu Groota ve sci-fi Strážci Galaxie, vypadá to ale, že nepůjde o jedinou postavu, kterou u komiksového studia ztvární. O víkendu na svůj twitterový účet totiž napsal: "Mám takový zvláštní pocit, že Marvel si myslí, že jsem Inhuman... Haha."

Označením "Inhuman" má samozřejmě na mysli adaptaci komiksu The Inhumans, o němž kolují zvěsti, že by mohl být zahrnut v oznámené Fázi 3, kterou zatím vyplňují pouze dva snímky z šesti (Ant-Man a Captain America 3). Pokud by skutečně šlo o pravdu, měli bychom zřejmě co dočinění s variací na týmovku Strážci Galaxie - předloha totiž vypráví o skupině mimozemských superlidí, kteří jsou vytvořeni pomocí tajného experimentu, jenž provedla rasa Kree (záporáci z aktuální marvelovky). Testovací subjekty však uniknou svým stvořitelům a založí si vlastní společnost.

S aktuálními tržbami Strážců se Marvel může pouštět do odvážnějších projektů, takže pokud se ukáže, že The Inhumans skutečně vzniknou, zřejmě by to nikoho nepřekvapilo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY