Skull Island: Prequel King Konga dorazí už v roce 2016

Vydáno: 27.07.2014 05:00 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Vedle Warner Bros. měla na Comic Conu panel také společnost Legendary Pictures, která po druhé Godzille oznámila také předpokračování King Konga s názvem Skull Island.
Fotografie z filmu King Kong / King KongPřed pár lety, kdy byla na Comic Conu ohlášena nová Godzilla, ještě nikdo nemohl tušit, v jak výdělečný film vyroste. Letos se však blockbuster Garetha Edwardse řadí mezi nejúspěšnější snímky roku, tak není divu, že chce společnost Legendary Pictures na skoro pětisetmiliónové tržby navázat dalším titulem. Kromě již oznámeného pokračování, do něhož se režisér pustí ihned po režii spin-offu Star Wars, odhalil šéf společnosti Thomas Tull také další projekt - Skull Island.

Bystřejší z vás jistě poznají, že nejde o nic jiného než ostrov ze známého King Konga, který naposledy navštívil Peter Jackson před devíti lety. Nyní se na něj podíváme znovu, a to v době, kdy na něj ještě nezavítala lidská noha - Skull Island totiž bude prequelem, jak ostatně naznačuje i první oznamovací teaser, v němž se kamera pomalu přibližuje ke známému, dosud nedotčenému ostrovu až k obří gorile. Snímek má už dokonce oznámené i datum premiéry na 4. listopadu 2016, což by ostatně mělo nasytit poptávku po monster-velkofilmu, když si teď Godzilla bude dávat menší pauzu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY