Trailer na Interstellar k vidění...

Vydáno: 25.07.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Zatím ale pouze na Comic-Conu, kde se ukázal Christopher Nolan, aby něco řekl ke své sci-fi novince Interstellar. A při té příležitosti byl promítnut trailer, který široká veřejnost neuvidí až do konce tohoto měsíce.
Fotografie z filmu  / InterstellarJe velmi pravděpodobné, že uniknou nekvalitní ripy, ale kdo si chce počkat na velké plátno, bude muset vydržet a zajít si do kina na Strážce Galaxie, k nimž kinaři dostali upoutávku, která se odemkne ono magické datum 31. 7. 2014. Prozatím je k dispozici pouze popis toho, co mělo několik (pravděpodobně desítek až stovek) šťastlivců možnost zhlédnout.

Panuje shoda, že je trailer velmi působivý, ale slovy obtížně popsatelný. Jedním z důvodů nepopsatelnosti je to, že oproti předchozí upoutávce je značně rozšířeno měřítko, protože se spolu s postavami podíváme do vesmíru. Dalším je, že je na malé ploše velká spousta náznaků, z kterých je předčasné cokoliv vyvozovat.

Přesto je ale s největší pravděpodobností jisté, že Jessica Chastain hraje dospělou dceru postavy, kterou ztvárňuje Matthew McConaughey. A že Anne Hathaway bude kopilot letu. Podle všeho jsou záběry uchvacující i z toho důvodu, že se efektivně pracuje s kontrastem - zaprášená Země v první části versus majestátní vesmír v poslední. Z vesmíru jsou vidět Saturn a další planety, přičemž na jedné z nich vystoupí jedna z postav - už ale není ukázáno, co uvidí (a nebo s kým se tam střetne). Nejspíš se to dozvíme až v kině.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY