Piráti z Karibiku 5 slibují návrat k prvnímu dílu

Vydáno: 29.07.2014 16:55 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pátý díl populárních Pirátů z Karibiku měl být v kinech k vidění již příští rok, studio však snímek nakonec o dva další roky pozdrží. Co o něm prozradil jeho producent Jerry Bruckheimer?
Kevin McNally, Johnny Depp ve filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna / Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesPřibližně před rokem studio Disney oznámilo odklad pátého dílu Pirátů z Karibiku na neurčito, aby režisérské duo Joachim Roenning a Espen Sandberg (Kon-Tiki) mělo více času na zrealizování scénáře Jeffa Nathansona - rozhodně jde o moudrý tah, ale z komerčního hlediska jen těžko pochopitelný. Na vlnách podivna byl sice hodnocen jako nejhorší díl dosavadní série, na druhou stranu však v kinech utržil více než první a třetí díl (více než miliardu).

Odložení však nakonec bude delší, než jsme čekali - oficiální premiéra Pirátů z Karibiku 5 s neoficiálním názvem Dead Man Tell No Tales je totiž stanovena na 7. července 2017. To je dost dlouhá doba na to, aby tvůrci dokázali z filmu vykřesat alespoň koukatelnou podívanou. Ta by se měla podle producenta Jerryho Bruckheimera nejvíce přibližovat právě prvnímu dílu, tedy s minimem nadpřirozených monster a Krakenů, zato s maximem poctivé pirátské atmosféry. Počítá se samozřejmě i s návratem Johnnyho Deppa.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY