X-Men: Budoucí minulost - oznámeno datum vydání a bonusy

Vydáno: 24.07.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Blockbustery si nebudou konkurovat jenom v multiplexech, ale i v domácích kinech. S jakou výbavou přijde a kdy vyjde X-Men: Budoucí minulost?
BD obal filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastKomiksová sci-fi adaptace X-Men: Budoucí minulost byla pro americký trh ohlášena na 13. září, kdy by mělo vyjít jak DVD, tak i BD. A spolu s oznámením data vydání byly odhaleny i bonusové materiály, které ukončily spekulace ohledně toho, jestli se dočkáme prodlouženého režisérského sestřihu. Alespoň prozatím. 

Na disku by totiž měly být vystřižené scény s (volitelným) audiokomentářem režiséra Bryana Singera, k nim přibudou i nepovedené záběry. Je ale škoda, že mluvené slovo doprovází pouze nepoužitý materiál, nikoliv film samotný, protože kdo slyšel Singera u prvních dvou X-Menů, ví, že má vždy co zajímavého říct. Že by byla v plánu další edice, která by dorazila na předvánoční trh a která bude mít jak režisérský sestřih, tak audiokomentář a další bonusy? 

Nicholas Hoult ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastNemusíte se ale bát, že by se jednalo o jediný přídavný materiál, který na disku bude. Vedle upoutávek (na ty člověk už moc nenarazí) a galerie s obrázky z Trusk Industries by náplň mělo tvořit několik fičur: o shledání původní i nové sestavy (X-Men: Reunited), o dvou hercích ztvárňujících stejné postavy (Double Take: Xavier and Magneto) a o Sentinelech (Sentinels: For a Secure Future). Těžko říct, co se skrývá pod bonusy nazvanými "Kitchen Sequence" a "Classification: M". A protože se společnost Fox, která X-Men: Budoucí minulost produkuje, soustřeďuje v jiném odvětví na hardware, nebude chybět "second screen app", kdy bude možné pravděpodobně během sledování filmu mít přístup k dalším věcem (jako tomu bylo např. u Temný rytíř povstal či Sherlock Holmes: Hra stínů).




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY